Heeft u vragen, neem dan contact met mij op. Heeft u chronische pijnklachten – herstel problemen of vermoeidheidsklachten, dan is APS therapie een hele goede behandeling voor u. Ik heb met deze Therapie al vele mensen geholpen met hun klachten, zoals colitis ulcerosa – reuma – hernia – Fybromyalgie – overspannen – burnout – slaapproblemen – botbreuken – herstel na knie operatie –
Heeft u vragen, neem dan contact met mij op.

Cliënten zeggen

Hier vindt u een opsomming van de ervaringen van mijn cliënten met de diverse behandelmethodes in mijn praktijk.

Ik kom al heel veel jaren bij de praktijk Lavendula, omdat een vriendin het fijn en ontspannend vond om voetreflex te laten doen. Alle spanning gaat weg en als ik benauwd bent zakt het sneller weer af . Ik heb minder last van vocht in de voeten, en de nieuwe voetreflex voor de Lymfpe heeft ze ook al regelmatig toegepast, hierdoor heb ik nu minder last van zware benen en kan beter lopen. Als ik veel pijn heb, wisselt Hetty het af met de APS behandeling. Omdat ik hier goede resultaten bij heb , doe ik dit 1 of 2 x per maand. Het werkt allemaal zo ontspannend, rustgevend en slaap ook veel beter na een behandeling. Als u denkt "ik weet het niet" het zeker het proberen waard.

Diny Nijsink

2 Jaar geleden kwam ik in contact met de praktijk van Hetty Gast, doordat ik problemen had met mijn voet. Sindsdien kom ik zo ongeveer 1 keer per maand bij haar voor de Voetreflex en dit bevalt mij uitstekend. Voor mij is het een uurtje echte ontspanning, heerlijke massage, rustige muziek op de achtergrond en heerlijk warm onder de deken, en na afloop een lekker kopje thee. De nacht erna slaap ik ook prima.

Jolanda Voortman

Mijn interesse in voetreflextherapie werd gewekt toen ik ruim 10 jaar geleden een flyer in de bus kreeg. Ik was op dat moment zwanger, en toe aan de laatste lootjes . De flyer belande in de krantenbak, maar de inhoud ervan bleef in mijn hoofd langs komen; “energie kan weer stromen, blokkades worden opgeheven, evenwicht dat nodig is voor je gezondheid”. Toen mijn zoon 3 maanden oud was, was ik erg vermoeid, mijn lichaam was aan het ontzwangeren en met een drukke baan en 2 kinderen was ik toe aan “iets extra”s. Ik heb de flyer weer uit de krantenbak gevist en een afspraak gemaakt voor een voetreflexbehandeling bij Hetty. GE-WEL –DIG ! Een heerlijke ontspanning; alles even los, alles even “weg”. Na de behandeling voel ik mij elke keer relaxed en stress vrij. Al 10 jaar kom ik om de 2 a 3 weken bij Hetty voor een voetreflexbehandeling. Een enkele keer ben ik ook door haar gemasseerd vanwege rugklachten, stijve nek en pijnlijke onderrug. Hetty heeft altijd een oplossing . Gezellig, ontspannen en de batterij weer even opgeladen. Een moment om naar uit te kijken en van te genieten. In een leven met volle agenda en elke dag tijd tekort zijn me deze momenten “heilig” geworden.......Bedankt Hetty !

Heidi uit Kloosterhaar

Nadat ik last kreeg van pijn in mijn polsen en vingers werd door de reumatoloog de diagnose Reumatische Artitis gesteld. Zij gaf mij het advies om het medicijn methotrexaat te gebruiken om de ontstekingen tegen te gaan. Dit middel kon echter schadelijk zijn voor mijn C.O.P.D. Mijn vriendin is eerder voor haar gordelroos (met als complicatie hevige zenuwpijnen) succesvol behandeld met A.P.S. therapie bij Hetty Gast. Op haar aanraden heb ik contact opgenomen met mevrouw Gast. De A.P.S. therapie heeft mij veel verlichting gegeven voor mijn pijnlijke polsen en vingers. Er waren geen bijwerkingen, en ik ben nu zonder pijn en ontstekingen. Ik ben een half jaar onder behandeling geweest bij Hetty Gast. De behandelingen zijn geheel pijnloos, in een prettige sfeer, en ik vond bij Hetty Gast luisterend oor.

Ans uit Wierden